Higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego SKF i brak konieczności dosmarowywania
Czy kiedykolwiek zastanawiałeś się, jak osiągnąć prawdziwie proaktywne bezpieczeństwo żywności?
Nieświadomość tego, że zespoły łożyskowe mogą stać się podłożem do rozwoju bakterii, które rozprzestrzeniają się podczas procesu mycia, prowadzi do pomijania zagrożeń dla bezpieczeństwa żywności w programach HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points – analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli).
W tym eBooku przeczytasz o takich zagrożeniach, a także o tym, jak higieniczna konstrukcja zespołu łożyskowego i rozwiązania techniczne pozwalające uniknąć konieczności dosmarowywania mogą nie tylko przynieść korzyści w zakresie bezpieczeństwa żywności, ale także pozytywnie wpłynąć na niezawodność, koszty, wydajność i cele środowiskowe.
Pomóż swoim współpracownikom uniknąć problemów związanych z bezpieczeństwem żywności.
Dowiedz się więcej o tym w naszym e-booku.
Skontaktuj się z nami, jeśli jesteś zainteresowany produktami SKF dla przemysłu spożywczego. Wystarczy, że wypełnisz poniższy formularz.